93.386.10.48     |    625.957.322 oficina@elfarsocial.cat

 

Casals d’estiu i campaments

 

Casals d’estiu
 
Al Casal d’Estiu cada setmana els infants gaudeixen amb les diferents activitats i excursions que l’entitat ofereix. Cada any, l’entitat escull un interès temàtic com a eix central.
 
Els infants gaudeixen amb les activitats, festes i excursions en un entorn lúdic i educatiu que afavoreix la integració, socialització i el desenvolupament integral de les capacitats dels menors.

Tríptic Campaments Aiguaviva 2018 (PDF)

Campaments infantils i juvenils
 
La realització de campaments com una continuïtat dels ensenyaments i activitats implementats durant el curs escolar, permet el seu aprofundiment a un nivell més vivencial, enriquidor i afavoridor del desenvolupament integral dels infants i adolescents participants.
 
Gaudir d’unes vacances sanes i educatives en un entorn natural privilegiat, que afavoreixin la integració, la socialització i el desenvolupament integral de les capacitats del menor, són experiències importants a tenir en compte per a un correcte desenvolupament de les habilitats per a la vida i la promoció de la salut, dos dels pilars cabdals de la nostra proposta educativa de centre.
 
Un altre aspecte destacable d’aquesta acció es refereix a la importància que aquests infants i joves es desenvolupin i ampliïn els cercles d’amistats, així com el seu cercle de referents,atès que el seu dia a dia és bastant rutinari i no hi ha massa ocasions en què puguin gaudir de relacions fora de les habituals.
 

Campaments de famílies.

És un projecte que s’ofereix a les famílies del Centre Obert Moisès i Moi Jove tenen la possibilitat de gaudir d’un període de vacances amb l’objectiu de reforçar els vincles paternofamiliars. Aquest projecte s’adreça a famílies en situació de risc social.

Accès a la web >>>

Durant la nostra trajectòria, cada any més de 70 infants i 6 famílies gaudeixen d’un període de descans i esbarjo a la nostra casa de colònies.

 

NOTÍCIES

  • CAMPANYA DE JOGUINES
    CAMPANYA DE JOGUINES  S’apropa el Nadal i la Festa de Reis, i com cada any iniciem la Campanya de Joguines pels infants del Centre Obert Moisès […]
  • FESTA DE NADAL 2018
    FESTA DE NADAL 2018 Us convidem a la Festa de Nadal que tindrà lloc el dimecres 19 de desembre a les 18:00h. a l’Església Evangèlica de Santa Coloma […]
  • BUTLLETÍ AIGUAVIVA NOVEMBRE 2018
    BUTLLETÍ CASA DE COLÒNIES AIGUAVIVA 2018 Ja està disponible el butlletí de novembre! Amb tota la informació de l’activitat de la casa durant […]