93.386.10.48     |    625.957.322 oficina@elfarsocial.cat

 

Casals d’estiu i campaments

 

Casals d’estiu
 
Al Casal d’Estiu cada setmana els infants gaudeixen amb les diferents activitats i excursions que l’entitat ofereix. Cada any, l’entitat escull un interès temàtic com a eix central.
 
Els infants gaudeixen amb les activitats, festes i excursions en un entorn lúdic i educatiu que afavoreix la integració, socialització i el desenvolupament integral de les capacitats dels menors.

Tríptic Campaments Aiguaviva 2018 (PDF)

Campaments infantils i juvenils
 
La realització de campaments com una continuïtat dels ensenyaments i activitats implementats durant el curs escolar, permet el seu aprofundiment a un nivell més vivencial, enriquidor i afavoridor del desenvolupament integral dels infants i adolescents participants.
 
Gaudir d’unes vacances sanes i educatives en un entorn natural privilegiat, que afavoreixin la integració, la socialització i el desenvolupament integral de les capacitats del menor, són experiències importants a tenir en compte per a un correcte desenvolupament de les habilitats per a la vida i la promoció de la salut, dos dels pilars cabdals de la nostra proposta educativa de centre.
 
Un altre aspecte destacable d’aquesta acció es refereix a la importància que aquests infants i joves es desenvolupin i ampliïn els cercles d’amistats, així com el seu cercle de referents,atès que el seu dia a dia és bastant rutinari i no hi ha massa ocasions en què puguin gaudir de relacions fora de les habituals.
 

Campaments de famílies.

És un projecte que s’ofereix a les famílies del Centre Obert Moisès i Moi Jove tenen la possibilitat de gaudir d’un període de vacances amb l’objectiu de reforçar els vincles paternofamiliars. Aquest projecte s’adreça a famílies en situació de risc social.

Accès a la web >>>

Durant la nostra trajectòria, cada any més de 70 infants i 6 famílies gaudeixen d’un període de descans i esbarjo a la nostra casa de colònies.

 

NOTÍCIES

  • Acte d’inauguració de l’Espai Xala
    El passat divendres 5 d’octubre vam realitzar la inauguració de l’Espai Xala. Vam gaudir d’una temps on es va mostrar tot el treball que […]
  • Presència a la Fira Solidària de la UPF
    El dia 4 d’octubre estarem de 10:00 h. a 17:00 h. a la ‘FIRA UPF SOLIDÀRIA’, on podreu aconseguir tota la informació […]
  • Inauguració de l’Espai Xala
    Tenim molta il·lusió en el projecte infantil de “l’Espai Xala” que inaugurarem a la població de La Llagosta. Per això, ens agradaria que […]