93.386.10.48     |    625.957.322 oficina@elfarsocial.cat

Casals d’estiu i campaments

 

 

ACCÉS A LA WEB

Casal d’estiu.

Al casal d’estiu cada setmana els nens gaudeixen amb les diferents activitats i excursions que l’entitat ofereix. Cada any, l’entitat tria un interès temàtic com a eix central.

Els nens gaudeixen amb les activitats, festes i excursions en un entorn lúdic i educatiu que afavoreix la integració, socialització i el desenvolupament integral de les capacitats dels menors.

Campaments infantils i de joves.

La realització de campaments com una continuïtat dels ensenyaments i activitats implementats durant el curs escolar, permet el seu aprofundiment a un nivell més vivencial, enriquidor i afavoridor del desenvolupament integral dels infants i adolescents participants.

Gaudir d’unes vacances sanes i educatives en un entorn natural privilegiat, que afavoreixin la integració, la socialització i el desenvolupament integral de les capacitats del menor, són experiències importants a tenir en compte per a un correcte desenvolupament de les habilitats per a la vida i la promoció de la salut, dos dels pilars cabdals de la nostra proposta educativa de centre.

Un altre aspecte destacable d’aquesta acció es refereix a la importància que aquests infants i joves es desenvolupin i ampliïn els cercles d’amistats, així com el seu cercle de referents,atès que el seu dia a dia és bastant rutinari i no hi ha massa ocasions en què puguin gaudir de relacions fora de les habituals.

Campaments de famílies.

És un projecte que s’ofereix a les famílies del Centre Obert Moisès i Moi Jove tenen la possibilitat de gaudir d’un període de vacances amb l’objectiu de reforçar els vincles paternofamiliars. Aquest projecte s’adreça a famílies en situació de risc social.

 

Durant la nostra trajectòria, cada any més de 70 infants i 6 famílies gaudeixen d’un període de descans i esbarjo a la nostra casa de colònies.